Рішення АПВУ
Рішення Рад ПВ регіонів

Рішення РПВ міста Києва № 16 від 16.11.2020

РІШЕННЯ № 16

Ради приватних виконавців міста Києва


16 листопада 2020 р.
м. Київ

          Проведено засідання Ради приватних виконавців міста Києва, скликане Головою Ради приватних виконавців міста Києва та організоване у відповідності до вимог Закону України «Про органи та осіб, які здійснюють примусове виконання судових рішень і рішень інших органів» та розділу 5 Положення про Раду приватних виконавців регіону.
У засіданні взяли участь 7 членів Ради приватних виконавців міста Києва.
          Присутні:
Голова ради приватних виконавців міста Києва - Чепурний В.М.
Члени ради: Крайчинський С.С., Маляр Я.А., Яцишин А.М., Авторгов А.М., Лисенко С.О., Телявський А.М.
Запрошені: приватний виконавець виконавчого округу м. Києва Коновалов О.С.

За порядком денним прийнято наступні рішення:


          1. Щодо розгляду питання про вчинення шахрайських дій стосовно приватного виконавця виконавчого округу м. Києва Коновалова О.С.
          Вирішили звернутись до Міністерства юстиції України та Національного банку України із листом щодо найшвидшого впровадження повноцінної системи електронного арешту коштів інтегрованої з автоматизованою системою виконавчого провадження, яка забезпечить оперативність та безпечність вчинення виконавчих дій та унеможливить здійснення шахрайських дій в сфері примусового виконання.
          Рішення прийнято одноголосно.

          2. Щодо направлення на стажування до приватних виконавців виконавчого округу міста Києва.
          Вирішили надати згоду щодо направлення:
• Адама Олександра Юрійовича на стажування до приватного виконавця виконавчого округу м. Києва Дутки Івана Васильовича;
• Кононенко Олександра Івановича на стажування до приватного виконавця виконавчого округу м. Києва Бережного Ярослава Вікторовича;
• Петухову Тетяну Віталіївну на стажування до приватного виконавця виконавчого округу м. Києва Телявського Анатолія Миколайовича.
Рішення прийнято одноголосно.

          3. Щодо проблемних питань, які виникають у приватних виконавців з банківськими установами під час вчинення виконавчих дій.
          Вирішили провести систематизацію проблемних питань, що виникають у приватних виконавців з банківськими установами для проведення подальшого обговорення з представниками банківської спільноти шляхів їх вирішення.
          Рішення прийнято одноголосно.

          4. Щодо звернення до ДП СЕТАМ із пропозицією визначення робочого часу з приймання на відповідальне зберігання арештованого рухомого майна Київською обласною філією ДП СЕТАМ.
          Вирішили звернутися з листом до ДП СЕТАМ з пропозицією визначити робочий час з приймання на відповідальне зберігання арештованого рухомого майна Київською обласною філією ДП СЕТАМ з 06:00 до 22:00, що відповідає вимогам Закону України «Про виконавче провадження» про час здійснення виконавцями виконавчих дій.
          Рішення прийнято одноголосно.

          5. Щодо належного розслідування кримінальної справи за ознаками статті 347 Кримінального Кодексу України по факту умисного пошкодження (підпалу) офісу приватного виконавця Ляпіна Д.В.
          Вирішили залишити на контролі подальший хід розслідування у кримінальному провадженні стосовно умисного пошкодження (підпалу) офісу приватного виконавця Ляпіна Д.В.
          Рішення прийнято одноголосно.

Голова Ради
В.М. Чепурний
Секретар Ради
А.М. Яцишин