Рішення АПВУ
Рішення РПВУ

Рішення РПВУ № 7 від 05.10.2018

Проведено засідання Ради приватних виконавців України, скликане Головою Ради приватних виконавців України та організоване у відповідності до Закону України “Про органи та осіб, які здійснюють примусове виконання судових рішень і рішень інших органів”.
У засіданні взяли участь 13 членів РПВУ.

Присутні:
Ніколаєв Сергій Вікторович – Голова РПВУ, Виконавчий округ Київської області
Сивокозов Олександр Миколайович – заступник Голови РПВУ, Виконавчий округ Дніпропетровської області
Родін Геннадій Вікторович – заступник Голови РПВУ, Виконавчий округ Харківської області
Пиць Андрій Андрійович – секретар РПВУ, Виконавчий округ Львівської області
Лисенко Юрій Олександрович – Голова РПВР, Виконавчий округ Дніпропетровської області
Крайчинський Сергій Станіславович – Голова РПВР, Виконавчий округ місто Київ
Семендяєв Олександр Сергійович – Голова РПВР, Виконавчий округ Харківської області
Парфьонов Георгій Володимирович – Голова РПВР, Виконавчий округ Одеської області
Чупис Тетяна Петрівна – Голова РПВР, Виконавчий округ Черкаської області
Трофименко Михайло Михайлович – Голова РПВР, Виконавчий округ Київської області
Пирога Сергій Степанович – Голова РПВР, Виконавчий округ Волинської області

За порядком денним прийнято наступні рішення:


1. Розгляд листа старшого слідчого прокуратури міста Києва від 14.08.2018 р. стосовно порушення на його думку приватним виконавцем Павлюком Н.В. вимог чинного законодавства України, а саме статуту Асоціації приватних виконавців України, Кодексу професійної етики приватного виконавця, рішень Ради приватних виконавців України та з’їзду приватних виконавців України, пов’язаних із діяльністю приватних виконавців, під час виконання виконавчих проваджень № 55770111 та № 55811480.
Членами РПВУ розглянуто та обговорено листа старшого слідчого прокуратури міста Києва від 14.08.2018 р. стосовно порушення на його думку приватним виконавцем Павлюком Н.В. вимог статуту Асоціації приватних виконавців України, Кодексу професійної етики приватного виконавця, рішень Ради приватних виконавців України та з’їзду приватних виконавців України, пов’язаних із діяльністю приватних виконавців, під час виконання виконавчих проваджень № 55770111 та № 55811480 та з урахуванням висновку Комітету з етики приватних виконавців було прийнято рішення в задоволенні скарги відмовити.
Рішення прийнято одноголосно.

2. Розгляд листа старшого слідчого слідчого відділення Новокаховського відділу поліції ГУ НП в Херсонській області від 15.08.2018 стосовно порушення на його думку приватним виконавцем Пирожком Є.В. вимог чинного законодавства України, а саме статуту Асоціації приватних виконавців України, Кодексу професійної етики приватного виконавця, рішень Ради приватних виконавців України та з’їзду приватних виконавців України, пов’язаних із діяльністю приватних виконавців, під час виконання виконавчого провадження № 56828257.
Членами РПВУ розглянуто та обговорено листа старшого слідчого слідчого відділення Новокаховського відділу поліції ГУ НП в Херсонській області від 15.08.2018 стосовно порушення на його думку приватним виконавцем Пирожком Є.В. вимог статуту Асоціації приватних виконавців України, Кодексу професійної етики приватного виконавця, рішень Ради приватних виконавців України та з’їзду приватних виконавців України, пов’язаних із діяльністю приватних виконавців, під час виконання виконавчого провадження № 56828257 та з урахуванням висновку Комітету з етики приватних виконавців було прийнято рішення в задоволенні скарги відмовити.
Рішення прийнято одноголосно.