Рішення АПВУ
Рішення РПВУ

Рішення РПВУ № 12 від 14.06.2019

Проведено засідання Ради приватних виконавців України, скликане Головою Ради приватних виконавців України та організоване у відповідності до Закону України «Про органи та осіб, які здійснюють примусове виконання судових рішень і рішень інших органів».
У засіданні взяли участь 8 членів РПВУ.

Присутні:
Ніколаєв Сергій Вікторович – Голова РПВУ, Виконавчий округ Київської області
Сивокозов Олександр Миколайович – заступник Голови РПВУ, Виконавчий округ Дніпропетровської області
Пиць Андрій Андрійович – секретар РПВУ, Виконавчий округ Львівської області
Парфьонов Георгій Володимирович – Голова РПВР, Виконавчий округ Одеської області
Трофименко Михайло Михайлович – Голова РПВР, Виконавчий округ Київської області
Крайчинський Сергій Станіславович – Голова РПВР, Виконавчий округ місто Київ
Чупис Тетяна Петрівна – Голова РПВР, Виконавчий округ Черкаської області
Довгань Вікторія Володимирівна – Голова РПВР, Виконавчий округ Миколаївська області

За порядком денним прийнято наступні рішення:


1. Обрання дисциплінарного уповноваженого з кандидатів запропонованих конкурсною комісією з визначення кандидатів на посаду дисциплінарного уповноваженого.
Після обговорення членами РПВУ запропонованих конкурсною комісією кандидатур на посаду дисциплінарного уповноваженого вирішено обрати дисциплінарним уповноваженим:
- Соломко Олексія Володимировича
- Овчаренко Олену Миколаївну
Рішення прийнято одноголосно.

2. Розгляд звернення адвоката Малиневського П.П. (в інтересах Усенка В.М.) стосовно порушення на його думку приватним виконавцем Чижик А.П. вимог чинного законодавства України під час виконання виконавчого провадження № 55504294.
Членами РПВУ розглянуто та обговорено звернення адвоката Малиневського П.П. (в інтересах Усенка В.М.) стосовно порушення на його думку приватним виконавцем Чижик А.П. вимог чинного законодавства України під час виконання виконавчого провадження № 55504294 та з урахуванням висновку Комітету з етики приватних виконавців було прийнято рішення в задоволенні скарги відмовити.
Рішення прийнято одноголосно.

3. Розгляд заяви адвоката Хараїм О.В. (в інтересах Хренової В.В.) стосовно порушення на її думку приватним виконавцем Манікіним Дмитром Сергійовичем вимог чинного законодавства України під час виконання виконавчого провадження № 55371040.
Членами РПВУ розглянуто та обговорено заяву адвоката Хараїм О.В. (в інтересах Хренової В.В.) прийнято рішення відмовити в задоволенні звернення.
Рішення прийнято одноголосно.

4. Розгляд звернення приватного виконавця виконавчого округу м. Києва Крайчинського С.С. щодо подовження строку проведення виконавчих дій по припиненню діяльності приватного виконавця Жаботинського І.В. та відшкодування понесених витрат під час припинення його діяльності.
Членами РПВУ розглянуто та обговорено звернення приватного виконавця Крайчинського С.С., прийнято рішення розгляд питання про відшкодування понесених витрат під час припинення його діяльності відкласти та просити Науково-консультаційну раду підготувати звернення з цього питання до Міністерства юстиції України.
Рішення прийнято одноголосно.