Рішення АПВУ
Рішення Рад ПВ регіонів

Рішення РПВ міста Києва № 15 від 16.10.2020

Проведено засідання Ради приватних виконавців міста Києва, скликане Головою Ради приватних виконавців міста Києва та організоване у відповідності до вимог Закону України «Про органи та осіб, які здійснюють примусове виконання судових рішень і рішень інших органів» та розділу 5 Положення про Раду приватних виконавців регіону.

У засіданні взяли участь 6 членів Ради приватних виконавців міста Києва.

Присутні:
  • Голова ради приватних виконавців міста Києва - Чепурний В.М.
  • Члени ради: Крайчинський С.С., Маляр Я.А., Яцишин А.М., Авторгов А.М., Лисенко С.О.
  • Запрошені: приватний виконавець Гненний Д.А., член ДК від АПВУ Соломко О.В.

За порядком денним прийнято такі рішення:
  1. Обрати секретарем Ради приватних виконавців міста Києва (далі – Ради) - Яцишина А.М.
  2. Змінити юридичну адресу Ради з м. Київ, вул. Житомирська, буд. 25/2 на адресу: м. Київ, вул. Преображенська 23, офіс 32, установчі та бухгалтерські документи Ради привести у відповідність.
  3. Розробити оновлений проект Положення про Раду та передати його на затвердження до Ради приватних виконавців України.
  4. Звернутися до Асоціації приватних виконавців України для визначення єдиної позиції по факту розгляду Міністерством юстиції України скарг боржників на процесуальні дії приватних виконавців в рамках виконавчих проваджень та подальшого розгляду таких скарг на Дисциплінарній комісії.
  5. Звернутися до Міністерства юстиції України за роз’ясненням визначення переліку документів/копій документів, зазначених у п. 3 Інструкції з організації примусового виконання рішень.
  6. Звернутися до Міністерства внутрішніх справ України та Генеральної Прокуратури України з відкритим листом щодо належного розслідування кримінальної справи за ознаками статті 347 Кримінального Кодексу України по факту умисного пошкодження (підпалу) офісу приватного виконавця Ляпіна Д.В.
  7. Підняти в публічну площину серед приватних виконавців і юридичної спільноти питання не розкриття окремими банківськими установами номерів рахунків боржників – фізичних осіб та інформації на вимоги приватних виконавців та знайти шляхи вирішення цього питання.

Голова Ради В.М.Чепурний
Секретар Ради А.М.Яцишин