Рішення АПВУ
Рішення РПВУ

Рішення РПВУ № 62 від 16.11.2023

Р І Ш Е Н Н Я № 62

Ради приватних виконавців України


16 листопада 2023 року
м. Київ

Проведено засідання Ради приватних виконавців України (далі – РПВУ), скликане Головою РПВУ та організоване у відповідності до Закону України “Про органи та осіб, які здійснюють примусове виконання судових рішень і рішень інших органів” та п. 6.15 Статуту АПВУ.
У засіданні взяли участь 23 члени РПВУ.

За порядком денним Рада приватних виконавців України прийняла такі рішення:


1. Розглянувши і обговоривши звернення приватного виконавця виконавчого округу Кіровоградської області Золотарьової Т.В. від 15.11.2023 щодо видалення з веб-сайту АПВУ інформації про рішення позачергового З’їзду приватних виконавців Кіровоградської області від 14.11.2023, вирішила прийняти до уваги звернення Золотарьової Т.В. і напрацювати проект змін до установчих документів АПВУ в частині організації і проведення З’їзду приватних виконавців регіону.

2. Розглянувши і обговоривши проект змін до установчих документів АПВУ, представлений Головою РПВУ Чепурним В.М., вирішила рекомендувати черговому З’їзду приватних виконавців України затвердити зміни до Статуту АПВУ, доповнивши Розділ V пунктом 5.16: «У разі оголошення З’їзду приватних виконавців України з порядком денним, що не передбачає забезпечення таємного голосування, такий З’їзд може бути проведений за допомогою технічних засобів відповідно до порядку, затвердженого З’їздом приватних виконавців України».

3. Розглянувши і обговоривши проект кошторису АПВУ на 2024 рік, представлений Головою РПВУ Чепурним В.М., вирішила схвалити проект кошторису АПВУ на 2024 рік та винести його на затвердження черговим З’їздом приватних виконавців України.

4. Розглянувши і обговоривши кандидатури щодо обрання на посади Голови та заступників Голови РПВУ, членів Комітету з етики, Дисциплінарної і Кваліфікаційної комісій приватних виконавців, Ревізійної комісії, вирішила затвердити наступні кандидатури для обрання черговим З’їздом приватних виконавців України на посади:
Голови та заступників Голови РПВУ:
Авторгов Андрій Миколайович
Маляр Ян Анатолійович
Парфьонов Георгій Володимирович
Протченко Богдана Орестівна
Русецька Оксана Олександрівна

Членів Комітету з етики АПВУ:
Іванов Андрій Валерійович
Кісельова Віталіна Володимирівна
Макухіна Ірина Вікторівна
Проценко Дмитро Юрійович
Роткевич Ірина Вікторівна
Сідоренко Антон Сергійович
Шелінська Юлія Андріївна

Членів Дисциплінарної комісії приватних виконавців:
Білоусов Юрій Валерійович
Верба Ольга Богданівна
Лисенко Юрій Олександрович
Маковецький Зорян Вікторович
Маляр Ян Анатолійович
Скрипник Володимир Леонідович
Сідоренко Сергій Петрович
Телявський Анатолій Миколайович

Членів Кваліфікаційної комісії приватних виконавців:
Білоусов Юрій Валерійович
Борейко Максим Валерійович
Кудряшов Дмитро Вячеславович
Макухіна Ірина Вікторівна
Павлюк Назар Васильович
Пиць Андрій Андрійович
Притуляк Валерій Миколайович
Ткачук Любомир Михайлович
Шипков Єгор Олексійович

Голови та членів Ревізійної комісії АПВУ:
Жаботинський Іван Володимирович
Ільчишин Любов Володимирівна
Мукорез Олександр Леонідович
Пирога Сергій Степанович

5. Розглянувши і обговоривши пропозиції голови РПВР Полтавської області Скрипника В.Л. щодо внесення змін до проекту порядку денного чергового З’їзду приватних виконавців України та уточнення регламенту його проведення, вирішила внести зміни до проекту порядку денного З’їзду приватних виконавців України, об’єднавши п.п. 3-7 в один пункт «Звіт про діяльність АПВУ за 2021-2023 роки» і встановивши час доповіді по цьому пункту – 15 хвилин; виключити обов’язковість виступів кандидатів на виборні посади і обмежити час для таких виступів 3 хвилинами.

Голова РПВУ
В.М. ЧЕПУРНИЙ