Рішення АПВУ
Рішення РПВУ

Рішення РПВУ № 4 від 25.05.2018

Проведено засідання Ради приватних виконавців України, скликане Головою Ради приватних виконавців України та організоване у відповідності до Закону України “Про органи та осіб, які здійснюють примусове виконання судових рішень і рішень інших органів”.
У засіданні взяли участь 8 членів РПВУ.

Присутні:
Ніколаєв Сергій Вікторович – Голова РПВУ, Виконавчий округ Київської області
Родін Геннадій Вікторович – заступник Голови РПВУ, Виконавчий округ Харківської області.
Лисенко Юрій Олександрович – Голова РПВР, Виконавчий округ Дніпропетровської області
Крайчинський Сергій Станіславович – Голова РПВР, Виконавчий округ місто Київ.
Довгань Вікторія Володимирівна – Голова РПВР, Виконавчий округ Одеської області.
Парфьонов Георгій Володимирович – Голова РПВР, Виконавчий округ Одеської області
Витвицький Володимир Васильович – Голова РПВР, Виконавчий округ Івано-Франківської області
Трофименко Михайло Михайлович – Голова РПВР, Виконавчий округ Київської області

За порядком денним прийнято наступні рішення:


1. Розгляд скарги адвоката Жили А.А., який діє в інтересах Гнипи І.В. стосовно порушення на його думку приватним виконавцем виконавчого округу Чернігівської області Палігіним О.П. вимог Кодексу професійної етики приватного виконавця під час виконання виконавчого напису № 47 виданого 04.01.2018 нотаріусом Львівського міського нотаріального округу про звернення стягнення на транспортний засіб, який належить Гнипі І.В.
Членами РПВУ розглянуто та обговорено скаргу скарги адвоката Жили А.А., який діє в інтересах Гнипи І.В. стосовно порушення на його думку приватним виконавцем виконавчого округу Чернігівської області Палігіним О.П. вимог Кодексу професійної етики приватного виконавця під час виконання виконавчого напису № 47 виданого 04.01.2018 нотаріусом Львівського міського нотаріального округу про звернення стягнення на транспортний засіб, який належить Гнипі І.В. та з урахуванням висновку Комітету з етики приватних виконавців було прийнято рішення в задоволенні скарги відмовити.
Рішення прийнято одноголосно.

2. Обговорення питання щодо визначення тимчасового приватного виконавця, який буде зобов’язаний протягом трьох місяців здійснити заходи з припинення діяльності приватного виконавця міста Києва Авторгова А.А.
В ході обговорення було запропоновано кандидатуру тимчасового приватного виконавця, який буде зобов’язаний протягом трьох місяців здійснити заходи з припинення діяльності приватного виконавця міста Києва Авторгова А.А., а саме приватного виконавця виконавчого округу м. Києва Павлюк Назара Васильовича посвідчення приватного виконавця 0092 видане 11.07.2017.
Павлюка Назара Васильовича призначити тимчасовим приватним виконавцем які буде з який буде зобов’язаний протягом трьох місяців здійснити заходи з припинення діяльності приватного виконавця міста Києва Авторгова А.А.
Рішення прийнято одноголосно.

3. Обговорення питання щодо створення робочої групи за участю представників Асоціації, НКР при РПВУ, ВР, МЮУ, МФ, ДФС, ЦКП, ОБСЄ, Проектом ЄС та USAID стосовно напрацювання матеріалу та вирішення проблемних питань роботи приватних виконавців.
Виступив Голова РПВУ Ніколаєв С.В. та повідомив членів Ради про зустрічі які відбулися з організаціями донорами з приводу створення робочої групи щодо проблемних питань роботи приватних виконавців та узгодження дій з органами ДФС стосовно питань оподаткування, належного надання відповідей передбачених Законом України «Про виконавче провадження» та всі інші проблеми питання пов’язані з колізіями норм Закону України «Про виконавче провадження».
За результатами обговорення одноголосно прийнято рішення про створення робочої групи, до складу якої від приватних виконавців запропоновано включити Дяченко Є.С. від науково консультаційної ради Соломко О.В. та Шморгуна Р.М. Датою проведення засідання робочої групи призначено з 25 по 27 червня 2018 р.

4. Вирішення питання щодо обслуговування, супроводу та подальшого удосконалення і розширення функційних можливостей сайту АПВУ.
Обговорено вищезазначене питання та вирішено, що з метою належного ведення сайту необхідно використати кошти асоціації приватних виконавців України за для належної підтримки та ведення сайту http://apvu.com.ua.