Рішення АПВУ
Рішення РПВУ

Рішення РПВУ № 63 від 27.11.2023

Р І Ш Е Н Н Я № 63

Ради приватних виконавців України


27 листопада 2023 року
м. Київ

Проведено екстрене засідання Ради приватних виконавців України (далі – РПВУ), скликане Головою РПВУ за ініціативою голів РПВР Полтавської, Черкаської, Дніпропетровської, Рівненської та Одеської областей та організоване у відповідності до Закону України “Про органи та осіб, які здійснюють примусове виконання судових рішень і рішень інших органів” та п. 6.15 Статуту АПВУ.
У засіданні взяли участь 23 члени РПВУ.

За порядком денним Рада приватних виконавців України прийняла такі рішення:


1. Розглянувши і обговоривши проект змін до Порядку проведення З’їзду приватних виконавців України, запропонований Головами РПВР Дніпропетровської, Одеської, Полтавської, Рівненської та Черкаської областей, вирішила схвалити проект змін до Порядку проведення З’їзду приватних виконавців України щодо можливості проведення З’їзду в онлайн та заочному форматі.

2. Розглянувши і обговоривши пропозицію про внесення до порядку денного VIII З’їзду приватних виконавців України питання «Про внесення змін до Порядку проведення З’їзду приватних виконавців України», вирішила включити дане питання до порядку денного VIII З’їзду приватних виконавців України питання.

3. Розглянувши і обговоривши заяву Лисенка С.О. від 13.11.2023 про звільнення його від виконання обов’язків Голови Редколегії «Вісника АПВУ» за власним бажанням, вирішила звільнити Лисенка С.О. від виконання обов’язків Голови Редколегії «Вісника АПВУ» та призначити Вербу О.Б. Головою Редколегії «Вісника АПВУ».

Розглянувши і обговоривши заяву Овчаренко О.М. від 20.11.2023 про виключення її зі складу Експертної (науково-консультативної) ради АПВУ за власним бажанням, вирішила виключити Овчаренко О.М. зі складу Експертної (науково-консультативної) ради АПВУ.

Розглянувши і обговоривши заяву приватного виконавця Дніпропетровської області Репана В.С. про звільнення від сплати членського внеску за перший рік діяльності приватним виконавцем, вирішила надати Репану В.С. відстрочку щодо сплати членського внеску за перший рік діяльності (2023 рік) до 20 липня 2024 р.

Розглянувши і обговоривши звернення приватних виконавців Київської області Крегула І.І., Ніколаєва С.В., Ніколаєнка І.Р., Протченко Б.О., Трофименка М.М. від 22.11.2023 щодо публікації на веб-сайті АПВУ оголошення про повторний з’їзд приватних виконавців Київської області за ініціативою 10 % приватних виконавців регіону, за пропозицією Голови РПВР Полтавської області Скрипника В.Л. вирішила прийняти звернення до відома та здійснити публікацію відповідного оголошення на веб-сайті АПВУ.

Голова РПВУ
В.М. ЧЕПУРНИЙ