Рішення АПВУ
Рішення РПВУ

Рішення РПВУ № 46 від 19.08.2022

          Проведено засідання Ради приватних виконавців України, скликане Головою Ради приватних виконавців України та організоване у відповідності до Закону України “Про органи та осіб, які здійснюють примусове виконання судових рішень і рішень інших органів” та п. 6.15 Статуту АПВУ.
         У засіданні взяли участь 15 членів РПВУ.

Присутні:

Чепурний Віталій Миколайович – Голова РПВУ, Виконавчий округ міста Києва
Телявський Анатолій Миколайович – заступник Голови РПВУ, Виконавчий округ міста Києва
Банадига Володимир Васильович – Голова РПВР, Виконавчий округ Хмельницької області
Баришніков Артем Дмитрович – Голова РПВР, Виконавчий округ Миколаївської області
Витвицький Володимир Васильович – Голова РПВР, Виконавчий округ Івано-Франківської області
Закорко Вадим Вікторович – Голова РПВР, Виконавчий округ Сумської області
Золотарьова Тетяна Валентинівна – Голова РПВР, Виконавчий округ Кіровоградської області
Клехо Анатолій Євгенович – Голова РПВР, Виконавчий округ Волинської області
Кондратюк Руслан Вікторович – Голова РПВР, Виконавчий округ Тернопільської області
Манікін Дмитро Сергійович – Голова РПВР, Виконавчий округ Херсонської області
Олійник Олег Іванович – Голова РПВР, Виконавчий округ Донецької області
Плесюк Олексій Степанович – Голова РПВР, Виконавчий округ Черкаської області
Проценко Дмитро Юрійович – Голова РПВР, Виконавчий округ Запорізької області
Райда Олександр Сергійович – Голова РПВР, Виконавчий округ Полтавської області
Сидорчук Андрій Анатолійович – Голова РПВР, Виконавчий округ Київської області

За порядком денним прийнято наступні рішення:


          1. Про розгляд пропозицій до розділу «Юстиція» Плану відновлення України від наслідків війни.
          Членами РПВУ розглянуто та обговорено пропозиції до розділу «Юстиція» Плану відновлення України від наслідків війни, підготовлені Секретаріатом РПВУ.
          За результатами обговорення прийнято рішення затвердити пропозиції до розділу «Юстиція» Плану відновлення України від наслідків війни та направити їх для врахування до Національної ради з відновлення від наслідків війни.
          Рішення прийнято одноголосно.


          2. Про формування позиції з приводу законопроектів щодо оподаткування доходів суб’єктів незалежної професійної діяльності.
          Членами РПВУ розглянуто та обговорено проект позиції з приводу законопроектів щодо оподаткування доходів суб’єктів незалежної професійної діяльності.
          За результатами обговорення прийнято рішення затвердити позицію з приводу законопроектів щодо оподаткування доходів суб’єктів незалежної професійної діяльності та довести її до відома народних депутатів України.
          Рішення прийнято одноголосно.

          3. Розгляд звернень (скарг) щодо дій чи бездіяльності приватних виконавців.
          Членами РПВУ розглянута та обговорена скарга Удовіченко Т.В. від 22.10.2021 на дії/бездіяльність приватного виконавця виконавчого округу міста Києва Журида С. М. під час виконання виконавчого провадження № 66968375. З урахуванням висновку Комітету з етики приватних виконавців прийнято рішення в задоволенні скарги відмовити.
          Рішення прийнято одноголосно.


          Членами РПВУ розглянута та обговорена скарга АТ «Криворіжгаз» від 08.10.2021 на дії/бездіяльність приватного виконавця виконавчого округу Дніпропетровської області Сивокозова О.М. З урахуванням висновку Комітету з етики приватних виконавців прийнято рішення в задоволенні скарги відмовити.
          Рішення прийнято одноголосно.


          Членами РПВУ розглянута та обговорена скарга Матвейчук О.І. від 12.10.2021 на дії/бездіяльність приватного виконавця виконавчого округу міста Києва Дорошкевич В. Л. під час виконання виконавчого провадження № 61571948. З урахуванням висновку Комітету з етики приватних виконавців прийнято рішення в задоволенні скарги відмовити.
          Рішення прийнято одноголосно.


          Членами РПВУ розглянута та обговорена скарга Гірс О. Д. від 18.11.2021 щодо дій/бездіяльності приватного виконавця виконавчого округу Чернігівської області Коваля В. О. під час виконання виконавчого провадження № 66870414. З урахуванням висновку Комітету з етики приватних виконавців прийнято рішення в задоволенні скарги відмовити.
          Рішення прийнято одноголосно.

          Членами РПВУ розглянута та обговорена скарга Немеш Л. М. від 20.11.2021 щодо дій/бездіяльності приватного виконавця виконавчого округу Сумської області Мукореза О. Л. під час здійснення ним виконавчих проваджень №№ 65917215, 65917765. З урахуванням висновку Комітету з етики приватних виконавців прийнято рішення в задоволенні скарги відмовити.
          Рішення прийнято одноголосно.

          Членами РПВУ розглянута та обговорена скарга Долян В. А. від 15.11.2021 щодо дій/бездіяльності приватного виконавця виконавчого округу міста Києва Журида С. М. під час здійснення ним виконавчого провадження № 66702157. З урахуванням висновку Комітету з етики приватних виконавців прийнято рішення в задоволенні скарги відмовити.
           Рішення прийнято одноголосно.

          Членами РПВУ розглянута та обговорена скарга Артюх А.В. від 06.12.2021 щодо дій/бездіяльності приватного виконавця виконавчого округу міста Київ Журида С. М. під час виконання виконавчого провадження № 67499279. З урахуванням висновку Комітету з етики приватних виконавців прийнято рішення в задоволенні скарги відмовити.
          Рішення прийнято одноголосно.

          Членами РПВУ розглянута та обговорена скарга адвоката Солдаткіна О. С., який діє в інтересах Кругляк Л. П. від 18.11.2021 щодо дій/бездіяльності приватного виконавця виконавчого округу міста Київ Журида С. М. під час виконання виконавчого провадження № 44243120. З урахуванням висновку Комітету з етики приватних виконавців прийнято рішення в задоволенні скарги відмовити.
          Рішення прийнято одноголосно.

          Членами РПВУ розглянута та обговорена скарга Яковенко В.В. від 05.10.2021 щодо дій/бездіяльності приватного виконавця виконавчого округу міста Києва Кравця В. В. під час виконання виконавчих проваджень № 58956752 та 58874821. З урахуванням висновку Комітету з етики приватних виконавців прийнято рішення в задоволенні скарги відмовити.
          Рішення прийнято одноголосно.

          Членами РПВУ розглянута та обговорена скарга Басовця М. В. від 01.11.2021 щодо дій/бездіяльності приватного виконавця виконавчого округу Сумської області Савенка Ю. О. під час виконання виконавчого провадження № 66984061. З урахуванням висновку Комітету з етики приватних виконавців прийнято рішення в задоволенні скарги відмовити.
          Рішення прийнято одноголосно.

          Членами РПВУ розглянута та обговорена скарга Потоцького І.В. від 23.10.2021 на дії/бездіяльність приватного виконавця виконавчого округу Чернівецької області Кондрюка К. О. під час виконання виконавчого провадження № 57411300. З урахуванням висновку Комітету з етики приватних виконавців прийнято рішення в задоволенні скарги відмовити.
          Рішення прийнято одноголосно.

          Членами РПВУ розглянута та обговорена скарга Гордіної Г. М. від 02.11.2021 щодо дій/бездіяльності приватного виконавця виконавчого округу міста Київ Чижика А. П. під час виконання виконавчого провадження № 55836129. З урахуванням висновку Комітету з етики приватних виконавців прийнято рішення в задоволенні скарги відмовити.
          Рішення прийнято одноголосно.

          Членами РПВУ розглянута та обговорена скарга адвоката Беспалова О. Ю. від 04.10.2021 в інтересах ТОВ «Елеватор Зернотрейд» на дії/бездіяльність приватного виконавця виконавчого округу Київської області Крегула І. І. під час виконання виконавчого провадження № 66068515. З урахуванням висновку Комітету з етики приватних виконавців прийнято рішення перенести розгляд скарги на наступне засідання РПВУ із залученням приватного виконавця Крегула І. І., наголосити на обов’язковості надання пояснень Крегулом І. І. по суті скарги Беспалової О. Ю., а також пояснень, витребуваних листом Голови РПВУ № 88 від 21.02.2022 по суті скарги АТ «Райффайзен Банк» від 15.02.2022, пояснень, витребуваних листом Голови РПВУ № 79 від 16.02.2022 по суті скарги Захожої А. О. від 14.02.2022 та пояснень, витребуваних листом Голови РПВУ № 46 від 01.02.2022 по суті скарги Ізюмця В. М. від 01.02.2022.
          Рішення прийнято одноголосно.

          Членами РПВУ розглянута та обговорена скарга Гришка В. В. від 13.12.2021 щодо дій/бездіяльності приватного виконавця виконавчого округу міста Києва Корольова М. А. під час виконання виконавчого провадження № 62569061. З урахуванням висновку Комітету з етики приватних виконавців прийнято рішення в задоволенні скарги відмовити.
          Рішення прийнято одноголосно.

          Членами РПВУ розглянута та обговорена скарга Пульніковой Н.Ф. від 07.12.2021 щодо дій/бездіяльності приватного виконавця виконавчого округу міста Києва Павелків Т. Л. під час виконання виконавчого провадження № 66646922. З урахуванням висновку Комітету з етики приватних виконавців прийнято рішення в задоволенні скарги відмовити.
          Рішення прийнято одноголосно.

          Членами РПВУ розглянута та обговорена скарга Безбородих Є.В. від 30.12.2021 щодо дій/бездіяльності приватного виконавця виконавчого округу Харківської області Бабенка Д. А. під час виконання виконавчого провадження № 63648084. З урахуванням висновку Комітету з етики приватних виконавців прийнято рішення в задоволенні скарги відмовити.
          Рішення прийнято одноголосно.


           Членами РПВУ розглянута та обговорена скарга Харнам М. В. від 31.12.2021 щодо дій/бездіяльності приватного виконавця виконавчого округу Харківської області Бабенка Д. А. під час виконання виконавчого провадження № 63628701. З урахуванням висновку Комітету з етики приватних виконавців прийнято рішення в задоволенні скарги відмовити.
           Рішення прийнято одноголосно.

          Членами РПВУ розглянута та обговорена скарга Маркової А. І. від 14.12.2021 щодо дій/бездіяльності приватного виконавця виконавчого округу Харківської області Амельченка В. П. під час виконання виконавчого провадження № 67258044. З урахуванням висновку Комітету з етики приватних виконавців прийнято рішення в задоволенні скарги відмовити.
          Рішення прийнято одноголосно.
          Членами РПВУ розглянута та обговорена скарга Яреми І. С. від 08.01.2022 щодо дій/бездіяльності приватного виконавця виконавчого округу міста Києва Бережного Я. В. під час виконання виконавчих проваджень № 65154987 та 65157871 та скарга Яреми І. В. від 08.01.2022 щодо дій/бездіяльності приватного виконавця виконавчого округу міста Києва Бережного Я. В. під час виконання виконавчих проваджень № 65154606, 65157253 та 65157572. З урахуванням висновку Комітету з етики приватних виконавців прийнято рішення в задоволенні скарг відмовити.
          Рішення прийнято одноголосно.

          Членами РПВУ розглянута та обговорена скарга АТ «Дніпрогаз» від 07.10.2021 на дії/бездіяльність приватного виконавця виконавчого округу Дніпропетровської області Сивокозова О.М. під час виконання виконавчого провадження № 66593956. З урахуванням висновку Комітету з етики приватних виконавців прийнято рішення в задоволенні скарги відмовити.
          Рішення прийнято одноголосно.

          Членами РПВУ розглянута та обговорена скарга Туркова І. А. від 17.01.2022 щодо дій/бездіяльності приватного виконавця виконавчого округу Запорізької області Коциняна М. О. під час виконання виконавчого провадження № 67976504. З урахуванням висновку Комітету з етики приватних виконавців прийнято рішення в задоволенні скарги відмовити.
          Рішення прийнято одноголосно.

          Членами РПВУ розглянута та обговорена скарга АТ «ОГС «Запоріжгаз» від 10.01.2022 щодо дій/бездіяльності приватного виконавця виконавчого округу Запорізької області Котули А. М. під час виконання виконавчого провадження № 68028537. З урахуванням висновку Комітету з етики приватних виконавців прийнято рішення в задоволенні скарги відмовити.
          Рішення прийнято одноголосно.

          Членами РПВУ розглянута та обговорена скарга Козак І.І. від 29.11.2021 щодо дій/бездіяльності приватного виконавця виконавчого округу Львівської області Меленчука В. І. під час виконання виконавчого провадження № 60897399. З урахуванням висновку Комітету з етики приватних виконавців прийнято рішення в задоволенні скарги відмовити.
          Рішення прийнято одноголосно.