Рішення АПВУ
Рішення Рад ПВ регіонів

Рішення РПВ міста Києва від 26.01.2024

РІШЕННЯ № № 03/01-2024

Ради приватних виконавців міста Києва


26 січня 2024 р.
м. Київ

Проведено засідання Ради приватних виконавців міста Києва, скликане Головою Ради приватних виконавців міста Києва та організоване у відповідності до вимог Закону України «Про органи та осіб, які здійснюють примусове виконання судових рішень і рішень інших органів» та розділу 5 Положення про Раду приватних виконавців регіону.
У засіданні приймали участь 6 членів Ради приватних виконавців міста Києва.

За порядком денним прийнято наступні рішення:


1. З метою приведення у відповідність до нормативних актів Асоціації приватних виконавців України скасовано п.1 та п.4 рішення Ради приватних виконавців м.Києва №02/2023 від 08.12.2023.

2. Відповідно до п.п. 5, п. 6.12 Статуту АПВУ, п.п. 5 п.4.1. Положення про Раду приватних виконавців України та п.10.1. типового Положення про Раду приватних виконавців регіону ініціювати перед Радою приватних виконавців України питання про внесення розроблених Радою змін до типового Положення про Раду приватних виконавців регіону.

3. Направити приватним виконавцям м.Києва запит щодо інформації про ініційовані ними кримінальні провадження за фактами правопорушень, передбачених ст.ст. 343, 382 КК України, з метою узагальнення отриманої інформації для поліпшення взаємодії приватних виконавців та провоохоронних органів міста.

4. Затвердити проект листа пропозиції до місцевих судів м. Києва (загальної, спеціальних юрисдикції) щодо проведення спільного заходу.

Голова Ради
Корольов М.А.

Секретар Ради
Кісельова В.В.