Рішення АПВУ
Рішення РПВУ

Рішення РПВУ № 25 від 28.05.2020

Проведено засідання Ради приватних виконавців України, скликане Головою Ради приватних виконавців України та організоване у відповідності до Закону України “Про органи та осіб, які здійснюють примусове виконання судових рішень і рішень інших органів”.
У засіданні взяли участь 20 членів РПВУ.

Присутні:
Ніколаєв Сергій Вікторович – Голова РПВУ, Виконавчий округ Київської області
Сивокозов Олександр Миколайович – заступник Голови РПВУ, Виконавчий округ Дніпропетровської області
Родін Геннадій Вікторович – заступник Голови РПВУ, Виконавчий округ Харківської області
Пиць Андрій Андрійович – секретар РПВУ, Виконавчий округ Львівської області
Витвицький Володимир Васильович – Голова РПВР, Виконавчий округ Івано-Франківської області
Гречин Наталія Володимирівна – Голова РПВР, Виконавчий округ Полтавської області
Довгань Вікторія Володимирівна – Голова РПВР, Виконавчий округ Миколаївської області
Закорко Вадим Вікторович – Голова РПВР, Виконавчий округ Сумської області
Золотарьова Тетяна Валентинівна – Голова РПВР, Виконавчий округ Кіровоградської області
Крайчинський Сергій Станіславович – Голова РПВР, Виконавчий округ міста Києва
Лисенко Юрій Олександрович – Голова РПВР, Виконавчий округ Дніпропетровської області
Лукеча Олександр Васильович – Голова РПВР, Виконавчий округ Закарпатської області
Олійник Олег Іванович – Голова РПВР, Виконавчий округ Донецької області
Палігін Олександр Петрович – Голова РПВР, Виконавчий округ Чернігівської області
Парфьонов Георгій Володимирович – Голова РПВР, Виконавчий округ Одеської області
Пирога Сергій Степанович – Голова РПВР, Виконавчий округ Волинської області
Проценко Дмитро Юрійович – Голова РПВР, Виконавчий округ Запорізької області
Семендяєв Олександр Сергійович – Голова РПВР, Виконавчий округ Харківської області
Трофименко Михайло Михайлович – Голова РПВР, Виконавчий округ Київської області
Чупис Тетяна Петрівна – Голова РПВР, Виконавчий округ Черкаської області
Присутні приватні виконавці: Дорошкевич В.Л., Притуляк В.М.

За порядком денним прийнято наступні рішення:


1. Про створення Конкурсної комісії щодо обрання Дисциплінарного уповноваженого та затвердження її персонального складу, Голови та секретаря.
Членами РПВУ прийнято рішення про створення Конкурсної комісії щодо обрання Дисциплінарного уповноваженого та затверджено персональний склад комісії:
Чепурний Віталій Миколайович – Голова комісії, приватний виконавець виконавчого округу м. Києва
Авторгов Андрій Миколайович – член комісії, приватний виконавець виконавчого округу м. Києва
Варава Роман Сергійович – член комісії, приватний виконавець виконавчого округу м. Києва
Клименко Олексій Олександрович – член комісії, приватний виконавець виконавчого округу м. Києва
Колісник Дмитро Вікторович – член комісії, голова Секретаріату РПВУ
Левада Валерія Володимирівна – секретар комісії, юрисконсульт Секретаріату РПВУ.
Результати голосування: «за» – 19, «проти» – 1, «утримався» – 0.

2. Розгляд скарги від 10.12.2019 Заблоцького В.В. стосовно порушення на його думку приватним виконавцем виконавчого округу міста Києва Клітченко Оксаною Анатоліївною вимог чинного законодавства України під час виконання виконавчого провадження № 60444418.
Членами РПВУ розглянуто та обговорено скаргу від 10.12.2019 Заблоцького В.В. стосовно порушення на його думку приватним виконавцем виконавчого округу міста Києва Клітченко Оксаною Анатоліївною вимог чинного законодавства України під час виконання виконавчого провадження № 60444418 та з урахуванням висновку Комітету з етики приватних виконавців було прийнято рішення в задоволенні скарги відмовити.
Рішення прийнято одноголосно.

3. Розгляд скарги від 13.03.2020 Лукашенко С.М. стосовно порушення на її думку приватним виконавцем виконавчого округу міста Києва Павелків Тетяною Леонідівною вимог чинного законодавства України під час виконання виконавчого провадження № 59650404.
Членами РПВУ розглянуто та обговорено скаргу від 13.03.2020 Лукашенко С.М. стосовно порушення на її думку приватним виконавцем виконавчого округу міста Києва Павелків Тетяною Леонідівною вимог чинного законодавства України під час виконання виконавчого провадження № 59650404 та з урахуванням висновку Комітету з етики приватних виконавців було прийнято рішення в задоволенні скарги відмовити.
Рішення прийнято одноголосно.

4. Розгляд скарги від 14.04.2020 Баб`юк О.Б. стосовно порушення на його думку приватним виконавцем виконавчого округу міста Києва Юхименко Ольгою Леонідівною вимог чинного законодавства України під час виконання виконавчого провадження № 61398999.
Членами РПВУ розглянуто та обговорено скаргу від 14.04.2020 Баб`юк О.Б. стосовно порушення на його думку приватним виконавцем виконавчого округу міста Києва Юхименко Ольгою Леонідівною вимог чинного законодавства України під час виконання виконавчого провадження № 61398999 та з урахуванням висновку Комітету з етики приватних виконавців було прийнято рішення в задоволенні скарги відмовити.
Рішення прийнято одноголосно.

5. Розгляд скарги від 13.04.2020 Мєрліч І.С. стосовно порушення на його думку приватним виконавцем виконавчого округу міста Києва Пімаховою Діною Вікторівною вимог чинного законодавства України під час виконання виконавчого провадження № 60771455.
Членами РПВУ розглянуто та обговорено скаргу від 13.04.2020 Мєрліч І.С. стосовно порушення на його думку приватним виконавцем виконавчого округу міста Києва Пімаховою Діною Вікторівною вимог чинного законодавства України під час виконання виконавчого провадження № 60771455 та з урахуванням висновку Комітету з етики приватних виконавців було прийнято рішення в задоволенні скарги відмовити.
Рішення прийнято одноголосно.

6. Розгляд скарги від 09.04.2020 Гєоки Л.К. стосовно порушення на її думку приватним виконавцем виконавчого округу міста Києва Табінським Олегом Володимировичем вимог чинного законодавства України під час виконання виконавчого провадження № 60666967.
Членами РПВУ розглянуто та обговорено скаргу від 09.04.2020 Гєоки Л.К. стосовно порушення на її думку приватним виконавцем виконавчого округу міста Києва Табінським Олегом Володимировичем вимог чинного законодавства України під час виконання виконавчого провадження № 60666967. З урахуванням висновку Комітету з етики приватних виконавців та у зв’язку з тимчасовою неможливістю за станом здоров’я приватного виконавця Табінського О.В. взяти участь у засіданні РПВУ було прийнято рішення перенести розгляд скарги на наступне засідання РПВУ.
Рішення прийнято одноголосно.

7. Розгляд скарг:
- від 16.04.2020 Прохоренко О.В. стосовно порушення на її думку приватним виконавцем виконавчого округу міста Києва Дорошкевич Вірою Леонідівною вимог чинного законодавства України під час виконання виконавчого провадження № 61636195;
- від 18.04.2020 Прохоренка С.А. стосовно порушення на його думку приватним виконавцем виконавчого округу міста Києва Дорошкевич Вірою Леонідівною вимог чинного законодавства України під час виконання виконавчого провадження № 61636272;
- від 16.04.2020 Васковської Б.В. стосовно порушення на її думку приватним виконавцем виконавчого округу міста Києва Дорошкевич Вірою Леонідівною вимог чинного законодавства України під час виконання виконавчого провадження № 61687802;
- від 09.04.2020 Поліщука С.С. стосовно порушення на його думку приватним виконавцем виконавчого округу міста Києва Дорошкевич Вірою Леонідівною вимог чинного законодавства України під час виконання виконавчого провадження № 61638287.
Членами РПВУ розглянуто та обговорено скарги щодо порушення приватним виконавцем виконавчого округу міста Києва Дорошкевич Вірою Леонідівною вимог чинного законодавства України під час виконання виконавчих проваджень № 61636195, № 61636272, № 61687802, № 61638287.
З урахуванням висновків Комітету з етики приватних виконавців та усних пояснень Дорошкевич В.Л. було поставлено на голосування питання про наявність порушень ст. 2, 6, 7 Кодексу професійної етики приватних виконавців у діях Дорошкевич В.Л. під час виконання виконавчих проваджень № 61636195, № 61636272, № 61687802, № 61638287 та відповідного подальшого реагування у вигляді направлення подання до Дисциплінарної комісії приватних виконавців про притягнення її до дисциплінарної відповідальності.
Рішення не прийнято: «за» порушення в її діях – 9, «проти» – 4, «утримався» – 7.

8. З урахуванням висновків Комітету з етики приватних виконавців та з метою запобігання порушень ст. 2, 6, 7 Кодексу професійної етики приватних виконавців членами РПВУ прийнято рішення призначити Крайчинського Сергія Станіславовича, Голову РПВР міста Києва, відповідальним за моніторинг організації роботи офісу приватного виконавця Дорошкевич Віри Леонідівни та її комунікацій зі сторонами виконавчих проваджень, який провести у найкоротший термін. Доповідь Крайчинського С.С. про результати зазначеного моніторингу буде заслухано на наступному засіданні РПВУ.
Результати голосування: «за» – 18, «проти» – 0, «утримався» – 2.