Рішення АПВУ
Рішення РПВУ

Рішення РПВУ № 14 від 13.09.2019

Проведено засідання Ради приватних виконавців України, скликане Головою Ради приватних виконавців України та організоване у відповідності до Закону України “Про органи та осіб, які здійснюють примусове виконання судових рішень і рішень інших органів”.
У засіданні взяли 12 участь членів РПВУ.

Присутні:
Ніколаєв Сергій Вікторович – Голова РПВУ, Виконавчий округ Київської області
Родін Геннадій Вікторович – заступник Голови РПВУ, Виконавчий округ Харківської області
Пиць Андрій Андрійович – секретар РПВУ, Виконавчий округ Львівської області
Парфьонов Георгій Володимирович - Голова РПВР, Виконавчий округ Одеської області
Семендяєв Олександр Сергійович – Голова РПВР, Виконавчий округ Харківської області
Витвицький Володимир Васильович – Голова РПВР, Виконавчий округ Івано-Франківської області
Трофименко Михайло Михайлович – Голова РПВР, Виконавчий округ Київської області
Крайчинський Сергій Станіславович – Голова РПВР, Виконавчий округ міста Києва
Чупис Тетяна Петрівна – Голова РПВР, Виконавчий округ Черкаської області
Довгань Вікторія Володимирівна – Голова РПВР, Виконавчий округ Миколаївської області
Палігін Олександр Петрович – Голова РПВР, Виконавчий округ Чернігівської області
Пирога Сергій Степанович – Голова РПВР, Виконавчий округ Волинської області

За порядком денним прийнято наступні рішення:


1. Поновлення діяльності приватного виконавця виконавчого округу міста Києва Ярошенко Костянтина Юрійовича (посвідчення № 0320) у зв’язку з усуненням порушення вимог п. 5 ч. 5 ст. 54 Закону України “Про органи та осіб, які здійснюють примусове виконання судових рішень і рішень інших органів” та рішення Ради приватних виконавців України № 1 від 22.12.2017 р. на підставі ч. 5 ст. 43 зазначеного Закону.
Після обговорення членами РПВУ запропоновано надіслати подання до Міністерства Юстиції України про поновлення діяльності приватного виконавця виконавчого округу міста Києва Ярошенко Костянтина Юрійовича (посвідчення № 0320) у зв’язку з сплатою 01.08.2019 членського внеску.
Рішення прийнято одноголосно.

2. Розгляд звернення директора ТОВ «Агрікомаш» Міненко О.А. стосовно порушення на його думку приватним виконавцем виконавчого округу міста Києва Артемчуком Т.В. вимог чинного законодавства України під час виконання виконавчого провадження № 59264479.
Членами РПВУ розглянуто та обговорено звернення директора ТОВ «Агрікомаш» Міненко О.А. стосовно порушення на його думку приватним виконавцем виконавчого округу міста Києва Артемчуком Т.В. вимог чинного законодавства України під час виконання виконавчого провадження № 59264479 та з урахуванням висновку Комітету з етики приватних виконавців було прийнято рішення в задоволенні скарги відмовити.
Рішення прийнято одноголосно.

3. Розгляд звернення Гриненко Ж.П. стосовно порушення на її думку приватним виконавцем виконавчого округу Харківської області Бабенко Д.А. вимог чинного законодавства України під час виконання виконавчого провадження № 56717728.
Членами РПВУ розглянуто та обговорено звернення Гриненко Ж.П. стосовно порушення на її думку приватним виконавцем виконавчого округу Харківської області Бабенко Д.А. вимог чинного законодавства України під час виконання виконавчого провадження № 56717728 та з урахуванням висновку Комітету з етики приватних виконавців було прийнято рішення в задоволенні скарги відмовити.
Рішення прийнято одноголосно.

4. Розгляд звернення Голови правління «Банк «КЛІРИНГОВИЙ ДІМ» Андреєвської В.О. стосовно порушення на її думку приватним виконавцем виконавчого округу Дніпропетровської області Куземченко А.С. вимог чинного законодавства України під час виконання виконавчого провадження № 59292226.
Членами РПВУ розглянуто та обговорено звернення Голови правління «Банк «КЛІРИНГОВИЙ ДІМ» Андреєвської В.О. стосовно порушення на її думку приватним виконавцем виконавчого округу Дніпропетровської області Куземченко А.С. вимог чинного законодавства України під час виконання виконавчого провадження № 59292226 та з урахуванням висновку Комітету з етики приватних виконавців було прийнято рішення в задоволенні скарги відмовити.
Рішення прийнято одноголосно.

5. Розгляд скарги Ткачук І.А. стосовно порушення на її думку приватним виконавцем виконавчого округу міста Києва Корольовим В.В. вимог чинного законодавства України під час виконання виконавчого провадження № 59258568.
Членами РПВУ розглянуто та обговорено скаргу Ткачук І.А. стосовно порушення на її думку приватним виконавцем виконавчого округу міста Києва Корольовим В.В. вимог чинного законодавства України під час виконання виконавчого провадження № 59258568 було прийнято рішення в задоволенні скарги відмовити.
Рішення прийнято одноголосно.

6. Рішенням РПВУ № 13 від 26.07.2019 відкладено розгляд звернення Директора ДВС стосовно порушення приватним виконавцем виконавчого округу Закарпатської області Крегулом І.І. етики при проведенні перевірки та прийнято рішення про отримання від приватного виконавця до 13.08.2019 р. пояснень та додаткових відомостей від МЮУ з приводу викладених фактів.
Станом на 12.09.2019 р. пояснення від приватного виконавця та додаткові відомості від МЮУ з приводу викладених фактів до РПВУ не надійшли.
Враховуючи, що рішенням Дисциплінарної комісії приватних виконавців діяльність приватного виконавця Крегула І.І. припинена, а також те що додаткові відомості від МЮУ з приводу викладених фактів до РПВУ не надійшли, залишити звернення Директора ДВС без розгляду.
Рішення прийнято одноголосно.