Рішення АПВУ
Рішення РПВУ

Рішення РПВУ № 6 від 08.08.2018

Проведено шосте позачергове засідання Ради приватних виконавців України, скликане Головою Ради приватних виконавців України та організоване шляхом відеозв’язку у відповідності до Закону України “Про органи та осіб, які здійснюють примусове виконання судових рішень і рішень інших органів”.
У засіданні взяли участь 11 членів РПВУ.

Присутні:
Ніколаєв Сергій Вікторович – Голова РПВУ, Виконавчий округ Київської області
Сивокозов Олександр Миколайович – заступник Голови РПВУ, Виконавчий округ Дніпропетровської області
Родін Геннадій Вікторович – заступник Голови РПВУ, Виконавчий округ Харківської області
Пиць Андрій Андрійович – секретар РПВУ, Виконавчий округ Львівської області
Лисенко Юрій Олександрович – Голова РПВР, Виконавчий округ Дніпропетровської області
Семендяєв Олександр Сергійович – Голова РПВР, Виконавчий округ Харківської області
Крайчинський Сергій Станіславович – Голова РПВР, Виконавчий округ місто Київ
Довгань Вікторія Володимирівна – Голова РПВР, Виконавчий округ Одеської області
Парфьонов Георгій Володимирович – Голова РПВР, Виконавчий округ Одеської області
Трофименко Михайло Михайлович – Голова РПВР, Виконавчий округ Київської області
Чупис Тетяна Петрівна – Голова РПВР, Виконавчий округ Черкаської області

За порядком денним прийнято наступні рішення:


1. Наказом Міністерства юстиції України від 06.08.2018 р. № 2550/5 припинено діяльність приватного виконавця виконавчого округу міста Києва Ващенка Ю.О. у зв'язку з його смертю. У зв’язку з чим, у відповідності до вимог чинного законодавства України, виникла необхідність у визначенні тимчасового приватного виконавця, який буде зобов’язаний протягом трьох місяців здійснити заходи з припинення діяльності приватного виконавця виконавчого округу міста Києва Ващенка Юрія Олексійовича, посвідчення № 0130 видане 27.11.2017 р.
В ході обговорення було запропоновано кандидатуру тимчасового приватного виконавця, який буде зобов'язаний протягом трьох місяців здійснити заходи з припинення діяльності приватного виконавця виконавчого округу міста Києва Ващенка Ю.О., а саме приватного виконавця виконавчого округу м. Києва Д'яченка Євгенія Станіславовича посвідчення приватного виконавця № 0017 видане 01.06.2017 р.
Д’яченка Євгенія Станіславовича призначити тимчасовим приватним виконавцем, якого зобов’язати протягом трьох місяців здійснити заходи з припинення діяльності приватного виконавця виконавчого округу міста Києва Ващенка Юрія Олексійовича, посвідчення № 0130 видане 27.11.2017 р., про що повідомити Раду ПВУ у встановлені терміни.
Рішення прийнято одноголосно.

2. Розглянуто доповідну записку голови Ревізійної комісії Асоціації приватних виконавців України за результатами проведення перевірки за повнотою та правильністю сплати членських внесків приватними виконавцями. Встановлено факти порушення з боку окремих приватних виконавців терміну сплати мінімальної суми членського внеску та терміну сплати членських внесків за перший звітній період (І півріччя 2018 року)), які передбачені в п. 8 рішення Ради приватних виконавців України № 1 від 22.12.2017 р.
Вирішено посилити контроль за виконанням рішень Ради приватних виконавців України. За результатами сплати приватними виконавцями членських внесків за II півріччя 2018 року прийняти рішення щодо перевірки діяльності приватних виконавців, які порушують строки та обсяги сплати членських внесків на предмет дотримання ними рішення Ради приватних виконавців України від 22.12.2017 р.