Рішення АПВУ
Рішення РПВУ

Рішення РПВУ № 68 від 07.03.2024

Р І Ш Е Н Н Я № 68

Ради приватних виконавців України


7 березня 2024 року
м. Київ


Проведено засідання Ради приватних виконавців України (далі – РПВУ), скликане Головою РПВУ та організоване у відповідності до Закону України «Про органи та осіб, які здійснюють примусове виконання судових рішень і рішень інших органів» та п. 6.15 Статуту АПВУ.

У засіданні взяли участь 21 член РПВУ.

За порядком денним Рада приватних виконавців України прийняла такі рішення:

1. Розглянувши і обговоривши питання про призначення тимчасового приватного виконавця для здійснення заходів щодо припинення діяльності приватного виконавця Попляка В.В., за пропозицією Голови РПВР Харківської області Родіна Г.В., вирішила призначити приватного виконавця виконавчого округу Харківської області Петренка Д.О. тимчасовим приватним виконавцем для здійснення заходів щодо припинення діяльності приватного виконавця Попляка В.В.

2. Доручити Раді приватних виконавців Харківської області, не пізніше 30 днів з дати видачі Міністерством юстиції України наказу про призначення тимчасового приватного виконавця, здійснити дії щодо отримання доступу до оригіналів виконавчих проваджень, номенклатурних справ та архіву приватного виконавця Попляка В.В., які потенційно зберігаються за місцем знаходження його офісу: м. Харків, провулок Подільський, 5, оф. 011.

3. Доручити головам РПВР до 07 квітня 2024 року надати Секретаріату РПВУ інформацію щодо актуальних проблемних питань застосування законодавства, які виникають у приватних виконавців регіону та потребують роз’яснення Міністерством юстиції України.

Голова РПВУ Оксана РУСЕЦЬКА