Рішення АПВУ
Рішення РПВУ

Рішення РПВУ № 59 від 06.10.2023

Р І Ш Е Н Н Я № 59

Ради приватних виконавців України


06 жовтня 2023 року
м. Київ

Проведено засідання Ради приватних виконавців України (далі – РПВУ), скликане Головою РПВУ та організоване у відповідності до Закону України “Про органи та осіб, які здійснюють примусове виконання судових рішень і рішень інших органів” та п. 6.15 Статуту АПВУ.
У засіданні взяли участь 15 членів РПВУ.

За порядком денним Рада приватних виконавців України прийняла такі рішення


1. Розглянувши і обговоривши звернення Міністерства юстиції України від 29.09.2023 щодо вирішення питання щодо внесення подання про зупинення діяльності приватного виконавця виконавчого округу Сумської області Слесарєвої О.В., а також визначення приватного виконавця, який здійснюватиме її заміщення, вирішила внести подання до Міністерства юстиції України про зупинення діяльності приватного виконавця виконавчого округу Сумської області Слесарєвої О.В. у зв’язку з її тимчасовою відсутністю, яка триває понад 10 календарних днів.
За пропозицією голови Ради приватних виконавців Сумської області Закорка В.В. визначити приватним виконавцем, який здійснюватиме заміщення Слесарєвої О.В., приватного виконавця виконавчого округу Сумської області Жованик Ю.А.

2. Розглянувши і обговоривши питання про призначення тимчасового приватного виконавця для здійснення заходів щодо припинення діяльності приватного виконавця виконавчого округу міста Києва Єфіменка Д.О., за пропозицією заступника Голови РПВУ Телявського А.М., вирішила призначити приватного виконавця виконавчого округу міста Києва Овсієнко А.В. тимчасовим приватним виконавцем для здійснення заходів щодо припинення діяльності приватного виконавця Єфіменка Д.О.

Голова РПВУ
В.М. ЧЕПУРНИЙ