Рішення АПВУ
Рішення РПВУ

Рішення РПВУ № 11 від 22.05.2019

Проведено засідання Ради приватних виконавців України, скликане Головою Ради приватних виконавців України та організоване у відповідності до Закону України “Про органи та осіб, які здійснюють примусове виконання судових рішень і рішень інших органів”.
У засіданні взяли участь 10 членів РПВУ.

Присутні:
Члени Ради:
Ніколаєв Сергій Вікторович – Голова РПВУ, Виконавчий округ Київської області
Сивокозов Олександр Миколайович – заступник Голови РПВУ, Виконавчий округ Дніпропетровської області
Родін Геннадій Вікторович – заступник Голови РПВУ, Виконавчий округ Харківської області
Парфьонов Георгій Володимирович – Голова РПВР, Виконавчий округ Одеської області
Семендяєв Олександр Сергійович – Голова РПВР, Виконавчий округ Харківської області
Трофименко Михайло Михайлович – Голова РПВР, Виконавчий округ Київської області
Крайчинський Сергій Станіславович – Голова РПВР, Виконавчий округ місто Київ
Палігін Олександр Петрович – Голова РПВР, Виконавчий округ Чернігівської області
Чупис Тетяна Петрівна – Голова РПВР, Виконавчий округ Черкаської області
Пирога Сергій Степанович – Голова РПВР, Виконавчий округ Волинської
Області
Запрошені:
Притуляк Валерій Миколайович – Голова Комітету з етики, Виконавчий округ Одеської області

За порядком денним прийнято наступні рішення:


1. Обрання тимчасового секретаря РПВУ на час відсутності Пиця А.А.
Членами РПВУ вирішено обрати тимчасового секретаря РПВУ на час відсутності Пиця А.А. – Сивокозова Олександра Миколайовича – заступника Голови РПВУ, Виконавчий округ Дніпропетровської області.
Рішення прийнято одноголосно.

2. Розгляд повідомлення (скарги) представника ТОВ «Соковий завод Сокирянський» В. А. Шендрика стосовно порушення на його думку приватним виконавцем Кондрюком Костянтином Олександровичем вимог чинного законодавства України під час виконання виконавчого провадження № 58086200.
Членами РПВУ розглянуто та обговорено повідомлення (скаргу) представника ТОВ «Соковий завод Сокирянський» В. А. Шендрика стосовно приватного виконавця Кондрюка К.О та з урахуванням висновку Комітету з етики приватних виконавців було прийнято рішення в задоволенні скарги відмовити.
Рішення прийнято одноголосно.

3. Розгляд скарги Директора ТОВ «Харчовик» Полонського Д.В. стосовно порушення на його думку приватним виконавцем Сколибогом Олександром Сергійовичем вимог чинного законодавства України під час виконання виконавчого провадження № 58401652.
Членами РПВУ розглянуто та обговорено скаргу Директора ТОВ «Харчовик» Полонського Д.В. стосовно приватного виконавця Сколибога О.С. та з урахуванням висновку Комітету з етики приватних виконавців було прийнято рішення в задоволенні скарги відмовити.
Рішення прийнято одноголосно.

4. Розгляд заяви адвоката Хараїм О.В. (в інтересах Хренової В.В.) стосовно порушення на її думку приватним виконавцем Манікіним Дмитром Сергійовичем вимог чинного законодавства України під час виконання виконавчого провадження № 55371040.
Членами РПВУ розглянуто та обговорено заяву адвоката Хараїм О.В. (в інтересах Хренової В.В.) прийнято рішення відкласти розгляд заяви та направити звернення АПВУ до НААУ для залучення КДК для спільного розгляду питань, що виникли під час з’ясування фактичних обставин та врегулювання можливого конфлікту інтересів.
Рішення прийнято одноголосно.

5. Розгляд конфліктної ситуації, що виникла між приватними виконавцями, яка розглядалась Комітетом з етики для формування єдиної модельної ситуації.
Членами РПВУ розглянуто та обговорено модельну ситуацію, щодо конфлікту інтересів між приватними виконавцями, прийнято рішення відкласти розгляд та передати вказане питання на розгляд НКР приватних виконавців.
Рішення прийнято одноголосно.

6. Розгляд звернення приватного виконавця виконавчого округу м. Києва Крайчинського С.С. щодо подовження строку проведення виконавчих дій по припиненню діяльності приватного виконавця Жаботинського І.В. та відшкодування понесених витрат під час припинення його діяльності.
Членами РПВУ розглянуто та обговорено звернення приватного виконавця Крайчинського С.С., прийнято рішення продовжити строк проведення виконавчих дій по припиненню діяльності приватного виконавця Жаботинського І.В. на три місяці, розгляд питання про відшкодування понесених витрат під час припинення його діяльності відкладено.
Рішення прийнято одноголосно.