Рішення АПВУ
Рішення РПВУ

Рішення РПВУ № 27 від 11.09.2020


Проведено засідання Ради приватних виконавців України, скликане Головою Ради приватних виконавців України та організоване у відповідності до Закону України “Про органи та осіб, які здійснюють примусове виконання судових рішень і рішень інших органів”.
У засіданні взяли участь 17 членів РПВУ.

Присутні:
Ніколаєв Сергій Вікторович – Голова РПВУ, Виконавчий округ Київської області
Сивокозов Олександр Миколайович – заступник Голови РПВУ, Виконавчий округ Дніпропетровської області
Родін Геннадій Вікторович – заступник Голови РПВУ, Виконавчий округ Харківської області
Пиць Андрій Андрійович – секретар РПВУ, Виконавчий округ Львівської області
Витвицький Володимир Васильович – Голова РПВР, Виконавчий округ Івано-Франківської області
Гречин Наталія Володимирівна – Голова РПВР, Виконавчий округ Полтавської області
Кондратюк Руслан Вікторович – Голова РПВР, Виконавчий округ Тернопільської області
Крайчинський Сергій Станіславович – Голова РПВР, Виконавчий округ міста Києва
Лисенко Юрій Олександрович – Голова РПВР, Виконавчий округ Дніпропетровської області
Лукеча Олександр Васильович – Голова РПВР, Виконавчий округ Закарпатської області
Олійник Олег Іванович – Голова РПВР, Виконавчий округ Донецької області
Палігін Олександр Петрович – Голова РПВР, Виконавчий округ Чернігівської області
Парфьонов Георгій Володимирович – Голова РПВР, Виконавчий округ Одеської області
Пирога Сергій Степанович – Голова РПВР, Виконавчий округ Волинської області
Проценко Дмитро Юрійович – Голова РПВР, Виконавчий округ Запорізької області
Семендяєв Олександр Сергійович – Голова РПВР, Виконавчий округ Харківської області
Чупис Тетяна Петрівна – Голова РПВР, Виконавчий округ Черкаської області

За порядком денним прийнято наступні рішення:


1. Про внесення змін до річного Плану дій щодо реалізації Стратегії АПВУ на 2020 р. у зв`язку з карантинними обмеженнями.
Членами РПВУ розглянуто та обговорено пропозицію голови Секретаріату РПВУ про внесення змін до річного Плану дій щодо реалізації Стратегії АПВУ на 2020 р. в частині скорочення публічних заходів для членів Асоціації, а також перенесення заходів з міжнародної інтеграції на наступний рік – у зв`язку з обмеженнями через поширення коронавірусної хвороби COVID-19.
За результатами розгляду прийнято рішення внести відповідні зміни о річного Плану дій щодо реалізації Стратегії АПВУ на 2020 р.
Рішення прийнято одноголосно.

2. Про затвердження форми зі збору відповідної інформації щодо витрат на організацію та здійснення діяльності приватних виконавців зі збереженням умов конфіденційності.
Членами РПВУ розглянуто та обговорено форму зі збору інформації щодо витрат на організацію та здійснення діяльності приватних виконавців зі збереженням умов конфіденційності.
За результатами розгляду прийнято рішення затвердити форму зі збору інформації щодо витрат на організацію та здійснення діяльності приватних виконавців зі збереженням умов конфіденційності, а також забезпечити збір відповідної інформації до 30 вересня 2020 р.
Рішення прийнято одноголосно.

3. Про направлення подання до Дисциплінарної комісії щодо приватних виконавців, які порушили вимоги п. 5 ч. 5 ст. 54 Закону України “Про органи та осіб, які здійснюють примусове виконання судових рішень і рішень інших органів” та рішення Ради приватних виконавців України № 1 від 22.12.2017 р. (несплата членських внесків).
Питання знято з порядку денного у зв`язку з тим, що на момент проведення засідання РПВУ зазначені порушення були усунені.

4. Про розгляд звернень Рад приватних виконавців регіонів міста Києва, Дніпропетровської, Одеської та Харківської областей щодо збільшення кількості членів Рад зазначених регіонів.
Членами РПВУ розглянуто та обговорено звернення Рад приватних виконавців регіонів міста Києва, Дніпропетровської, Одеської та Харківської областей щодо збільшення кількості членів Рад зазначених регіонів та прийнято рішення збільшити склад відповідних Рад до 7 членів.
Результати голосування: «за» – 15, «проти» – 1, «утримався» – 1.

5. Про розгляд листа Міністерства юстиції України № 3829/20.5.1/33-20 від 13.08.2020 р. щодо порушення приватним виконавцем виконавчого округу Рівненської області Домецьким О.І. вимог ч. 4 ст. 42 Закону України «Про органи та осіб, які здійснюють примусове виконання судових рішень і рішень інших органів».
Членами РПВУ розглянуто та обговорено ситуацію щодо дій приватного виконавця виконавчого округу Рівненської області Домецького О.І., який під час зупинення його діяльності продовжував вчиняти процесуальні дії щодо звернення стягнення на майно боржника, а також заслухано пояснення приватного виконавця Домецького О.І.
За результатами розгляду прийнято рішення направити подання до Дисциплінарної комісії приватних виконавців про притягнення Домецького О.І. до дисциплінарної відповідальності.
Результати голосування: «за» – 11, «проти» – 1, «утримався» – 5.